субота, 26 грудня 2020 р.

6 клас Урок 16

 Тема уроку. Ефекти зміни слайдів.

Вивчаємо матеріал теми


Завдання до практичної роботи

Під час виконання практичних завдань пам’ятай про правила безпеки життєдіяльності при роботі за комп’ютером.

 Завдання. Музичний довідник

Засобами редактора презентацій створіть інтерактивний «Музичний довідник», в якому дайте коротку інформацію про стилі музики. Довідник має відповідати таким вимогам:

§       містити титульну сторінку з назвою Музичний довідник;

§       мати сторінку меню (слайд 2), з якої користувач буде обирати стиль музики і  переходити на сторінки довідника, на які можна перейти за гіперпосиланням;



§       Слайди 3, 4, 5, 6, 7 – це розділи довідника, кожний з яких містить інформаційні матеріали з ілюстраціями про відповідний музичний стиль;

§       Кожен з слайдів 2-8 має мати кнопки керування презентацією «вперед» (перехід на наступній слайд), «назад» (перехід на попередній слайд), «на початок довідника» (на слайд 2), «завершити показ».

§       Слайд 8 має містити інформацію про автора і гіперпосилання на сторінку автора в соціальній мережі.

§       Слайд 9 має містити інформацію про використані джерела.


Додатково.


Слайд 10, має містити цікаву інформацію про твій улюблений гурт або улюбленого виконавця з гіперпосиланням на статтю про улюбленця.


Матеріал до практичної роботи


В основі класичної музики лежить мудрість й досвід минулих епох, надбання художнього досвіду. Класична музика розглядається як змістовне мистецтво, що має великий естетичний вплив на людей. Вона не тільки впливає на внутрішній стан, а й також покращує здоров’я, розвиває уяву, покращує рівень працездатності мозку, пам’ять, психіку. Музика може заспокоїти або, навпаки, довести до стану збудження. Розвеселити чи довести до смутку.

Поп-музика – напрям у сучасному музичному мистецтві, розрахований на невибагливого масового слухача; сучасна популярна розважальна музика, що поєднує стереотипи різних музичний стилів і жанрів.

Хіп-хоп — музичний жанр, який сформувався в США в 1970-ті роки. Складається зі стилізованої ритмічної музики, яка зазвичай супроводжується постукуванням, ритмікою і ритмом вимови. 

Рок музика. Виникла у другій половині XX століття як нове явище музичної культури.Виникла у другій половині XX століття як нове явище музичної культури. Постійно оновлюється різними напрямками, стилями, жанрами.Постійно оновлюється різними напрямками, стилями, жанрами.

Джаз –це вид музичного мистецтва, що виник на зламі XIX-XX ст. на основі поєднання європейської та африканської культур.



Немає коментарів:

Дописати коментар